Sluiten
Helaas
Uw aanhangwagen is helaas niet gevonden op deze locatie

FAQ

Staat uw vraag hier niet bij? Stel dan hier uw vraag.

Algemeen

Met welke legitimatie kan ik een Multibak aanhangwagen huren?

U dient zich op de verhuurlocatie te legitimeren met een geldig Nederlands rijbewijs. Wij kunnen de aanhangwagen alleen verhuren indien de huurder een geldig Nederlands rijbewijs heeft.

Hoeveel is de borg?

De borg bedraagt € 75,-. U dient de borg vooraf aan de huur te voldoen op de verhuurlocatie. U betaald vooraf alleen de borg van € 75,-. Na de huur wordt het verhuurtarief verrekend met de borg.

Bij langverhuur (3 dagen of meer) kan een hogere borg gevraagd worden. Neem hiervoor a.u.b. contact op met onze klantenservice: 0900-1795 .

Hoe zijn de verzekering zaken geregeld bij het huren van een aanhanger?

De auto die de aanhanger trekt dient deugdelijk WA verzekerd te zijn. De aanhanger is tijdens de huur indien aangekoppeld aan de auto WA verzekerd via de WA verzekering van het trekkend voertuig.

De aanhanger zelf is casco verzekerd. Echter let op indien schade wordt veroorzaakt door schuld van de huurder (te hoge snelheid, over belading, diefstal, verlies etc.) dan blijft de huurder onverminderd aansprakelijk voor alle schade en veroorzaakte kosten.

Vraag a.u.b. een gratis aanhanger antidiefstal slot bij de verhuurlocatie om risico's te voorkomen.

Wat te doen bij schade?

Als u merkt dat de aanhangwagen schade heeft voordat u de aanhangwagen meeneemt van de verhuurlocatie meld dit a.u.b. direct aan de medewerker van de shop. 
Wanneer er tijdens het huren schade ontstaat aan de aanhangwagen geef dit dan a.u.b. direct (uiterlijk 24 uur na ontstaan van de schade) telefonisch door aan Multibak via 0900-1795 (€ 0,15,- p/m).

Is One-Way verhuur mogelijk?

Nee dit is niet mogelijk. De aanhangwagen dient de op dezelfde locatie gertourneerd te worden als waar die opgehaald is.

Wat voor kentekenplaat heb ik nodig?

De tandem as aanhangwagens met een maximale massa boven de 750 kg. zijn gekentekend. Voor deze typen aanhangwagens heeft u dus geen eigen kentekenplaat van uw auto nodig.

Als u een enkel as aanhangwagens wilt huren (dit zijn aanhangwagens met een maximale massa tot 750 kg.) dan heeft u een eigen witte kentekenplaat nodig van uw auto. Let er a.u.b. wel op dat dit een wettelijk geldige kentekenplaat is van uw auto voor op de aanhangwagen.